Välkommen till Glädjens hus

 

 

Kontakta oss »

Du kan nå oss på flera olika sätt klicka på länken ovan för info.

 

Om oss »

Allt du behöver veta om oss i "Glädjens hus".

 

 Grön Frisör Coach  »

Allt du behöver veta om oss i "Glädjens hus".

 

Hem Boende Priser Att göra Historia Hitta Hit

 

 

 

Om oss.

 

Vem är Bengt Lindahl

Bengt är en person som tycker om att göra saker som inte bara han själv tycker om, utan också sådant som andra kan få förmånen att njuta av.

 

Till exempel inredning, kafferostning, trädgårdsfix, guidning, matlagning, coaching, fotografering, upplevelser.... listan kan göras mycket längre, så är du nyfiken så titta på vår kurslista som vi kommer att skapa på "Glädjens hus".

 

Idag driver Bengt ett kafferosteri i Visby som startade i början av 2005. Där rostar Bengt bönor som är ekologiska från buskar som växer på höjder mellan 1600 - 2400 meters höjd. Desto högre bönan växer ju mer karraktär och smakupplevelse erhålls. Det har varit en spännande utveckling i världen under de senaste 10 åren, gå gärna in på hemsidan gotlandskafferosteri.com, där hittar du bilder, historik och sortiment.

 

Bengt och hans kära hustru Anette driver idag "Glädjens hus" som har bl. a dygnsuthyrning av lägenheter och kursverksamhet. De skapar kurser och utvecklar huset med glädje och lust.
Bengt har tidigare drivit "Bakad potatis" verksamhet i 30 år och skapat "Skafferiets Café" som är ett vackert 1700-tals café i Visby.
Bengts drivkraft är att skapa i glädje.

 

Vem är Anette Glädjen Lindahl

Anette är en optimist som älskar att se människor växa och blomma ut. Därav har Anette också valt att jobba med människor. Idag har Anette skapat sitt eget yrke och jobbar som "Grön frisör coach" vilket innebär att hon värnar om miljön och jobbar med produkter som är "gröna" och mycket mer skonsamma för miljön. Anette kan även "Coacha" dig under din frisörbehandling, spännande eller hur.....

Historien om Anette Glädjen Lindahl.
Som tidigare nämndes älskar Anette människors utveckling och vackra miljöer, detta har följt henne hela livet. Tillsammans med Bengt har hon skapat och drivit "Skafferiets Café" med anor från 1700-talet. På övervåningen till cafeéet skapades ett litet spa med frisör, manikyr, hudvård och massage. Livet gick vidare och 2003 köptes "Glädjens hus" på Visborgsgatan i Visby, där det nu är uthyrning och kursverksamhet.

Anette vill att livet ska vara i glädje men hon vill även medverka i att skapa en glädjefylld värld, det gör vi om vi är i vårt original och skapar med våra sinnen på ett genuint sätt.

 

Bengt och Anette önskar hjärtligt välkommen till "Glädjens hus" både som gäst eller kursdeltagare.

 

visbyuthyrning.com © 2012 • Privacy Policy